Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Hypotheekrente Blog2Blog

Hypotheekrente Blog2Blog

Home - Profile - Archives

Vooringevulde aangifte 2008 wordt een pilot

Posted on 14/1/2008 at 05h12 - Post Comment

Vooringevulde aangifte 2008 wordt een pilot

Er is besloten om de vooringevulde aangifte in 2008 (VIA 2008) nog niet landelijk in te voeren. Dit vanwege de knelpunten in de loonaangifteketen. Het voorinvullen van gegevens zal in 2008 beperkt plaatsvinden.

De Belastingdienst zou in 2008 starten met de vooringevulde aangifte: in de aangifte Inkomstenbelasting 2007 zou een beperkt aantal gegevens worden vooringevuld. De beschikbaarheid en kwaliteit van de loongegevens is hiervoor op dit moment onvoldoende. Dit blijkt uit de integrale probleemanalyse loonaangifteketen van UWV en de Belastingdienst die naar de Tweede Kamer is gestuurd.

In 2008 wordt gestart met het voorinvullen van de aangiften van medewerkers van de Belastingdienst en wellicht ook het UWV. Zij kunnen vrijwillig deelnemen aan de Pilot Vooringevulde aangifte 2008. Op deze wijze kunnen de ontwikkelde processen en producten, waaronder het aangifteprogramma, in de praktijk worden beproefd. Zo kunnen onvoorziene problemen aan het licht komen en opgelost worden, voordat de vooringevulde aangifte landelijk wordt ingevoerd.


Bron: Ministerie van Financiën 26 september 2007

� Last Page :: Next Page �
Stershop.net
Huis.cc
Hypotheekrente Blogeiland
Volkskrant hypotheekrente
BNN Hypotheekrente
Offerte bootverzekering
De aansprakelijkheidsverzekering
Leadshop.eu
Volkskrantblog BKR
Advortex SEO